על ידי | דצמ 18, 2021 | שיטת הכנה

1. מרתיחים מים בסיר, מלחים אותם, מוסיפים פלפל ועלי דפנה.
2. בעדינות בזנב, טובלים את ההינקלים הקפואים בתורן במים רותחים (אל תניחו בכמה שכבות, עדיף להרתיח בכמה כניסות).
3. לאחר שההינקלים צפים, מבשלים 10 דקות.
4. מניחים על צלחת ומתבלים בעשבי תיבול ורטבים, מניחים לנוח 5 דקות.
איך מגישים?
– קישוט השולחן הוא אמנות. במיוחד כאשר במרכז יש מנה כל כך טעימה;
– מגישים את הינקלים עם עשבי תיבול או חמוצים גרוזיניים מסורתיים;
– אתה יכול לגוון את השולחן עם סלט, להוסיף לו רימון ועשבי תיבול;
– אתה יכול להגיש לחמניות עם חצילים או מתאבן עם שעועית;
-הינקלים בהחלט צריך לאכול בידיים;
– כדי לשמור על האווירה, היינו ממליצים לך לבחור לימונדה גרוזינית או יין אדום;
– בסוף הארוחה תוכלו לערוך תחרות קטנה ולחשב למי נותרו כמה זנבות על השולחן.
הנה איך כמה נגיעות יכולות להפוך ארוחת ערב רגילה לארוחת ערב חגיגית!
שימו לב: ההרכב של הינקאלים מBRAVO כוללים: בשר טבעי, בצל טרי, זירה, פלפל חריף, אדום ושחור, כוסברה, עשבי תיבול לפי הטעם, שום לתבלין, מלח עדין. וכל האושר הזה, בצורת הינקל, עטוף בבצק העשוי מקמח איכותי מבית שטיבל.
לכן, אנו מקווים שתקשיבו לעצות שלנו ותארגנו לעצמכם סעודה קטנה בסוף השבוע. שלחו תמונות חובה!
כבר הכנו עבורך, אתם רק צריכים לקנות ולבשל. בתיאבון! כל המוצרים של חברת בראבו הם בעלי תעודת כשרות.